Den dating ru idatingforum com

Syukur, perkara ni memang best sebab suami aku cakap " I choosed you because of your independence" cewcewah! Suami aku datang 2 kali sahaja, ukur dan fitting session (well, lelaki senang tak rumit macam perempuan) * babe, aku tak diet ok selama aku nak ke fitting session tu bravo! Syukur Alhamdulillah, selesai juga busana klasik melayu untuk kami suami isteri untuk dipakai pada 28 November 2015 (Sabtu, LPPKN Seremban 2).

Syukur Alhamdulillah, sampai juga untuk kami bersanding bersama busana klasik kami.

Sie möchten eine Frau aus Russland, der Ukraine oder einem anderen Land in Osteuropa kennenlernen?

Wir bieten den europäischen Singles die online Kontaktanzeigen Frauen aus Russland und Osteuropa.

Waktu ni kena kental hati masing masing sebab kami ukur baju tak sama waktu.

Masa bersama kami ukur waktu pertama jumpa Kak Eja lepas tu, sesi kedua, ketiga kami tak bersama sebab hubungan kami jarak jauh kan.

bathroom-blowjob

Dipendekkan cerita, Alhamdulillah Allah bantu kami laki bini untuk busana sanding kami ehe.

) Kaji punya kaji, minat punya pasal pertama kali suami tak bantah pandangan aku sebagai seorang tunang waktu tu ehe (rasa proud wife to be lah waktu tu) ahaks!

Kami buat appointment untuk jumpa Eja Shahril di KL untuk ambil ukuran.

Dah 10 bulan kawin, baru ada masa nak update pasal kawin ehe~ Ya Allah !

Boleh tak nak throwback majlis sanding tahun lepas :p Lama jugak fikir nak buat tema apa sanding belah aku nanti sampai ada terguris hati jugak lah aku dengan suami sebab tak sependapat LOL. Settle pilihan warna, so aku dan suami decide nak pilih siapa lah untuk buatkan baju sanding kami ni.

Kami berdua memilih warna kuning diraja bersama batu swarovski atas pencerahan dan idea dari Kak Eja yang super positif sampai suami aku pon kagum dan tak langsung protes ihiks (padahal memang aku nak sangat pakai kuning mehehe, Thank you Kak Eja kerana meyakinkan suami LOL) .

terrem43.ru

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>